Uutiset

9.2.2024Haloo STM, missä soten sisältöohjausLue lisää »20.1.2020Muotokuva Eläkeliiton LehmirantaanLue lisää »18.11.2019Ilta-Sanomien haastattelu 19.10.2019Lue lisää »

Ihmisen puolella – aina.

Ihminen rakastaa – välittämistä ei voi ulkoistaa.

Yhteisöllisyys kasvaa meistä ihmisistä. Valtiovallan on rakennettava edellytyksiä kukoistavalle kansalaistoiminnalle. Meidän on pidettävä toisistamme huolta.

Lasten kasvurauha luo vahvuutta.

Lapset tarvitsevat läsnä olevien aikuisten suojaa. Äidin ja isän kasvatustyölle, asuivatpa he yhdessä tai erillään, on tarjottava tukea. Turvallinen lapsuus antaa pohjan vastuunotolle aikuisena.

Asunnosta koti, hyvinvoinnin sydän.

Koti ei ole vain asunto, vaan iloa ja elämisen voimaa antava turvapaikka. Se heijastuu myös lähiyhteisöömme, asuimmepa yksin tai isompana perheenä, nuorena tai vanhana. Yksinasujakaan ei elä vain itselleen.

Uutteralla työllä rakennetaan hyvinvointi.

Työ antaa turvaa ja mieltä elämään. Se auttaa selviytymään arjen haasteista. Työstä saa voimia myös uuden luomiseen.

Terveyttä ja lääkettä yksinäisyyteen.

Sukupolvien ketjun vahvistaminen auttaa meitä kuulemaan toisiamme ja turvaamaan myös vanhenevien elämänkipinää. Senioriasuminen luo yhteisön, ja on lääkettä yksinäisyyteen. Ihmisen hoitamisessa tärkeintä on luottamuksellinen hoitosuhde.

Ihmisarvo – tärkein arvo.

Ahneus ja kohtuuttomuus hakkaavat reikiä yhteiseen veneeseemme. Sitä ei voi hyväksyä, oikeudenmukaisuus on saatava peräsimeen.